Forum Rasmi #Selangor Webchat
Peringatan
Forum ini diklasifikasikan sebagai 18 sx+sg+pl :

( Seram + Ganas + Politik + Lucah) .

Dengan ini anda bersetuju dengan setiap peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan forum ini . Pihak pengurusan forum tidak akan dipersalahkan sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini.
Top posters
Moderator2 (837)
 
Greenday (397)
 
kalai (278)
 
arul (235)
 
AbG (224)
 
Eleena (206)
 
luna (173)
 
FairChild (150)
 
zairul (126)
 
sahak (98)
 

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Fri Jan 14, 2011 11:33 am
Statistics
We have 425 registered users
The newest registered user is sherryleow

Our users have posted a total of 4525 messages in 414 subjects

Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Thu Jun 26, 2014 10:06 am


http://MyCambridge.co.nr menyediakan Perkhidmatan :

- Membuat Resume,
- Proofreading (Semak & Editing) ,
- Penterjemahan:
English to Malay / Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris

....untuk sebarang dokumen termasuk:


- Tugasan/'Assignment' , 'Resume', Tesis, Artikel, Laporan, Buku, ebook, Perjanjian, Jurnal, Kertas kerja, Sijil, dll...


Khidmat kami merangkumi seluruh Malaysia - Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya, Kelantan dan luar negara.




Prosedur Penterjemahan/ Proofreading /Resume :

1. Emelkan DOKUMEN yang ingin diterjemah ke - "My_Cambridge@yahoo.com" ( atau biodata diri jika ingin membuat resume )

2. Kami akan reply dengan "Quotation Harga" serta info akaun pembayaran.

4. Jika setuju dengan harga Quotation, barulah buat pembayaran deposit dan kerja penterjemahan akan dimulakan.

5. Dokumen yang telah siap diterjemah akan dihantar selepas baki dijelaskan.




*Harga berdasarkan bilangan perkataan/muka surat, masa yang perlu, dan kesukaran.








.


Last edited by Moderator2 on Tue Mar 01, 2016 5:27 am; edited 5 times in total
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Affordable & Fast Translation Service : English to Malay

Post  Moderator2 on Thu Jun 26, 2014 10:24 am



MyCambridge.blogspot.com provides English to Malay Translation for any documents...


- Adword, Blog, Comic, Commercials, Assignment, Resume, Tesis, Article, Report, eBook, Agreement, Presentation, etc.
..



Translation outline :

1. Email us the Original Documents to "BursaCourse@gmail.com"

2. We'll reply stating the " Price Quote " and the payment instructions.

3. Make a deposit we'll begin translating.

4. We'll send the completed translations after the rest of the payment paid.


*Min 5 pages translations.

*Price depends on format, difficulties and urgency.  







.
Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English Perkhidmatan Penterjemahan English-Melayu-Inggeris-Malay Murah Khidmat penterjemahan bahasa inggeris ke bahasa melayu english to bahasa melayu translation dokumen - Tugasan/'Assignment' , 'resume', blog, artikel , Laporan, Komik, Buku/ebook, pembentangan, perjanjian,'presentation', kertas kerja, dan lain-lain oleh Malaysia Translation. 'translate english ke bahasa melayu penterjemahan bahasa melayu-English


Last edited by Moderator2 on Mon Sep 29, 2014 10:53 am; edited 2 times in total
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

IKAN KELI SALAI - Penghantaran ke Seluruh Malaysia ( www.kelisalai.co.vu )

Post  Moderator2 on Thu Jun 26, 2014 10:32 am

KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)

**IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA


PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:

CARA 1 : Order melalui POS,

Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )




CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,

Harga 1 KILO = RM15

UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR






**KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.












ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar,


Last edited by Moderator2 on Fri Jan 09, 2015 4:07 am; edited 1 time in total
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Mesin ABC cute ..boleh buat sendiri kat rumah kan.. - Murah !

Post  Moderator2 on Thu Jul 03, 2014 7:01 am

Mesin ABC cute ..boleh buat sendiri kat rumah kan.. -



Maklumat lanjut sila klik disini -> http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/mesin-abc-cute-boleh-buat-sendiri-kat.html








.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Khidmat pemasaran > fb,twitter, linkedin,tumblr & Iklan FREE

Post  Moderator2 on Thu Jul 10, 2014 9:07 am




Ada produk ingin di Jual? Perkhidmatan ingin di promosi?

Hantarkan iklan kepada kami dan kami akan promosikan IKLAN anda ke 25 Social Media :

- facebook.com, my.linkedin.com, twitter.com, myspace.com , mymasjid.com , branded2u, Tagged.com, CariMember.com , myfriends2u.com , wechat, facebook.com, linkedin.com, foursquare.com, tumblr.com, twitter.com, bit.ly, flickr.com , diigo.com, delicious.com , moped.com , buffer.com , hootsuite.com, pinterest.com, wordpress.com



...dan 17 Forum paling Popular di Malaysia dalam 7 hari:

- carigold.com , forum.putera.com/, al-fikrah.net, jururawat.net/forum, forum.*********** , cari.com.my , hanan.com , gempak.org , kampungfm.com , [URL="http://www.mesra.net"]www.mesra.net[/URL] , paramedik.bbfr.net , pasanglang.com, forum.daganghalal.com, utaraonline.net, mykuantan.com, ehoza.com


[SIZE=150]
Cuma Isikan Borang Iklan disini >> http://www.mudah2u.co.vu[/SIZE]



, dan anda juga boleh post kan iklan anda dalam thread ini juga Wink







Pengiklanan percuma, mudah.my. 188dbs, jobstreet, iklaneka, classified 1, media prima, tv3, tonton, khidmat pemasaran, facebook, twitter, sosial media, perniagaan online, online business, menjual produk, menyewakan rumah, jual tanah, beli kereta, free advertising, copywriting service,


Last edited by Moderator2 on Fri Sep 26, 2014 9:44 am; edited 1 time in total
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Kelas Membuat Kuih Raya & Kursus Pemasaran/Perniagaan Kuih Raya

Post  Moderator2 on Thu Jul 17, 2014 11:33 am

Kelas Membuat Kuih Raya & Kursus Pemasaran/Perniagaan Kuih Raya


Modul-Modul Kursus:


1. Modul 101 Kuih Raya

2. Modul Membuat Cupcake

3. Modul Membuat Kuih Tart

4. Modul Membuat Biskut / Cookie

5. Modul Membuat Maruku

6. Modul Membuat Muffin

7. Modul Membuat Kek Raya

8. Kursus Pemasaran / Perniagaan Kuih Raya


Klik disini untuk maklumat lanjut ->> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-membuat-kuih-raya-kursus.html"]http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-membuat-kuih-raya-kursus.html
[/URL]






.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Kelas Menjahit Baju Kurung & Panduan Menghias Rumah Macam Hotel !

Post  Moderator2 on Tue Jul 22, 2014 7:17 am



Kursus-Kursus yang ditawarkan:

1. Kelas Menjahit Baju Kurung

2. Kursus Memulakan Bisnes Baju Kurung

3. Kursus Memulakan Perniagaan Tudung



Untuk Maklumat lanjut sila Klik disini -> http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-menjahit-baju-kurung-panduan.html




BONUS:

4. Panduan Servis Kereta Sendiri, Menjelang Perayaan / Perjalanan Jauh - TAK PERLU HANTAR KEDAI SERVIS !


5. Cara nak hias rumah bagi nampak macam HOTEL 5 BINTANG dengan bajet ciput !



Untuk Info lanjut sila Klik disini -> http://www.mudah2u.co.vu/2014/07/kelas-menjahit-baju-kurung-panduan.html





.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Langsing Selepas Raya...

Post  Moderator2 on Thu Aug 07, 2014 9:32 am

Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Langsing Selepas Raya


KAEDAH 1 : Diet Atkins

Diet Atkins mengunakan konsep Makan Banyak untuk Kuruskan Badan , banyak digunakan oleh athlete sukan,

baca lebih lanjut DISINI ->> ]http://www.mudah2u.co.vu/2014/08/cara-cepat-senang-menguruskan-badan.html <<





KAEDAH 2 : Formula 30 Hari

Mengunakan formula SPEED Diet 30 hari, yang diguna pakai oleh artis korea untuk membakar lemak cepat & segera !

baca lebih lanjut DISINI ->> ]http://www.mudah2u.co.vu/2014/08/cara-cepat-senang-menguruskan-badan.html <<
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Thu Aug 14, 2014 9:37 am

Weightlifting Bar 20 KG

Harga: RM 69 shj

untuk membeli sila lawati -> http://www.mudah2u.co.vu/2014/08/kesihatan-weight-bar-20-kg-rm69.html




kesihatan, gym, bina badan, angkat berat, dumbell, otot, muscle, kuruskan badan, senaman, exercise
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

External Bateri Handphone Murah Giler (Powerbank)

Post  Moderator2 on Thu Aug 21, 2014 10:14 am

External Bateri Handphone Murah Giler (Powerbank)

Untuk Membeli Produk Sila ke ->> http://j.gs/162639/powerbank




external bateri, bateri handphone, telefon bimbit, samsung, sony, oppo, iphone, charger, ipad
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

RIANA SETS Maxi & Pashmina , Jubah set

Post  Moderator2 on Mon Sep 29, 2014 8:54 am

RIANA SETS Maxi & Pashmina , Jubah set


Material
Maxi = Rayon Spandex Super
Pashmina = Hycon

Product Measurement :
Shoulder: 40cm
Sleeve: 49cm
Bust: 80-100cm
Waist: 72-85cm
Hip: 102-115cm
Length: 135cm
Height : 145 - 167 cm
Fit: Free Size fit XL
Price : RM 75

Postage : RM 8 SM/ RM 11 SRW/RM 12 SBH
Ready To Post : 8 Okt 2014



Berminat whatsapp/sms 0139597973

Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

[URL="http://ift.tt/1rCgWx5"]>>KLIK DISINI UTK BELI by POS<< [/URL]




TERIMA KASIH
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Oct 14, 2014 2:59 am




IRDINA JUBAH RM85 EXCLUDE POSTAGE

SHAWL-RM20 POSTAGE SM RM7, SS RM10.

MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN

Free size recommended for s/m/L dan small XL

UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES

CIRI-CIRI ISTIMEWA :
-mempunyai butang di bahagian dada
-dihiasi sequin moden di bahagian tangan
-mempunyai zip di bahagian tangan
-koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN
-nursing friendly
-memudahkan untuk mengambil wudhu
-tampil sopan dan anggun bila digayakan.
-kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan


UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE -> http://WWW.MUDAH2U.CO.VU

Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :



@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

KLIK DISINI UTK BELI by POS >> http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html


TERIMA KASIH
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Oct 21, 2014 2:25 am

JUBAH TIARA



TIARA JUBAH MATERIAL: CHIFFON

FULL LINING

Free size recommended for s/m/L dan small XL

UKURAN LETAK BAHU: 15 INCHES
DADA: 18.5 INCHES
PINGGANG: 20 INCHES
LABUH DRESS: 54 INCHES
LABUH TANGAN: 22.5 INCHES

**dihiasi sequin mewah di bahagian pergelangan tangan sehingga bahu.
**mempunyai riben untuk diikat di bahagian belakang pinggang Rm75 pos rm7sm/ rm9ss

UNTUK MELIHAT KOLEKSI DESIGN YANG LAIN SILA KE >> [URL="http://www.mudah2u.co.vu/"]http://WWW.MUDAH2U.CO.VU[/URL]
Untuk Membeli Produk di atas sila ke KEDAI KAMI :

@ Seberang Bazaar Masjid Sirajuddin Al-Annar Kg Batu Belah, Klang , Selangor (sebelah SRK Batu Belah & Hotel eComfort)


Isnin - Jumaat (Sila SMS 0139597973 sebelum datang)

ATAU beli melalui penghantaran POS ke seluruh Malaysia (*Untuk Produk Buku, Pakaian dan Aksesori )

KLIK DISINI UTK BELI by POS >> http://www.mudah2u.co.vu/p/melaluipos.html


TERIMA KASIH








.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Oct 28, 2014 1:44 am

Kursus Pelaburan Emas / Hartanah / Unit Trust

Kursus-Kursus Pelaburan 2014 oleh PNB




1. Kursus Pelaburan Hartanah - > http://j.gs/162639/pelaburanhartanah



2. Kursus Pelaburan Rumah Lelong - > http://q.gs/162639/pelaburanrumahlelong


3. Kursus Pelaburan Emas - > http://q.gs/162639/pelaburanemas


4.Kursus Unit Trust - > http://q.gs/162639/pelaburanunittrust
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Nov 04, 2014 12:43 am

Cara nak dapat kerja Kerajaan / Petronas....

Berikut diterangkan cara-cara mendapatkan pekerjaan idaman anda dalam sector kerajaan / Oil & Gas...


1. Cara menulis Resume POWER ! ->> http://j.gs/162639/kursustulisresume


2. Cara nak dapat Kerja Kerajaan ->> http://j.gs/162639/caradapatkerjakerajaan



3. Cara nak dapat kerja Petronas / Offshore / Pelantar Minyak ->> http://j.gs/162639/caradapatkerjapetronas














.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Nov 11, 2014 2:13 am

Kelas Membuat Kuih Raya / Cookies / Biskut

Klik mana-mana yang anda berminat dibawah untuk maklumat lanjut:

1. Modul 101 Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulkuihraya

2. Modul Membuat Cupcake -> http://q.gs/162639/modulcupcake

3.
Modul Membuat Kuih Tart -> http://q.gs/162639/modulkuihtart

4. Modul Membuat Biskut / Cookie -> http://q.gs/162639/modulcookie

5. Modul Membuat Maruku -> http://q.gs/162639/modulmuruku

6. Modul Membuat Muffin -> http://q.gs/162639/modulmuffin

7. Modul Membuat Kek Raya -> http://q.gs/162639/modulkekraya




8. Kursus Pemasaran / Perniagaan Kuih Raya -> http://q.gs/162639/modulbizkuihraya


avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Nov 18, 2014 1:18 am

Cara Cepat & Senang Menguruskan Badan / Langsing



KAEDAH 1 : Diet Atkins

Diet Atkins mengunakan konsep Makan Banyak untuk Kuruskan Badan , banyak digunakan oleh athlete sukan,

baca lebih lanjut DISINI ->> http://q.gs/162639/dietatkins





KAEDAH 2 : Formula 30 Hari

Mengunakan formula SPEED Diet 30 hari, yang diguna pakai oleh artis korea untuk membakar lemak cepat & segera !

baca lebih lanjut DISINI ->> http://q.gs/162639/speeddiet






KAEDAH 3 : DIET PILL - 5 HTP MAX


Pill Diet ini dikatakan mampu menguruskan badan anda dalam 1 minggu tanpa tahan makan atau bersenam !
UNTUK ORDER , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/xtremediet-zip













.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Nov 25, 2014 1:40 am

Kursus Kahwin Paling Murah!....





KURSUS 1: Rahsia membuat "PENGASIH" untuk mendapatkan mana-mana Wanita / Lelaki yang anda idamkan, dapatkan  DISINI > http://www.ashadee.net/go/440/ejamuan

KURSUS 2:Macam Mana nak Buat supaya Suami hanya Pandang Kita Sahaja ? dan tak berminat dengan wanita lain, >> KLIK DISINI > http://www.ashadee.net/go/50179/ejamuan

KURSUS 3 : Teknik menjadikan Isteri/Suami BAIK , SOLEH, LAWA & SEXY !, >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/49811/ejamuan

KURSUS 4 : Bagaimana Nak Dapatkan " SPONSOR / PENAJA " untuk MAJLIS PERKAHWINAN anda( Hantaran FREE orang taja ! ), >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/13589/ejamuan
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Dec 02, 2014 1:18 am

Cara Menghilangkan Parut pada Wajah ! (terbakar / luka / jatuh / etc)




Adakah anda bosan dgn parut2 di muka dan badan yg memakan masa nak hilang, dah cuba mcm produk luaran tp tak hilang2, apakata anda cuba pula rawatan dalaman, sbb apa sbb sel yg menyebabkan parut ini adalah sel2 mati yg perlu dibuang melalui produk dalaman dan juga luaran

Saya perkenalkan produk dibawah...

Masa itu saya terfikir jika produk ini benar-benar hebat kesannya, kenapa tidak saya cuba untuk kesihatan saya sendiri.Harganya pun tidaklah mahal jika dibandingkan dengan produk diluar sana.Setelah mencuba sendiri, kesannya saya alami dalam masa 5 hari sahaja!

BERMINAT?

Untuk Maklumat Lanjut, Lawati KLIK DISINI ->
http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/cara-menghilangkan-parut-pada-wajah.html





.












.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Dec 09, 2014 1:39 am

Penawar Gout, Migrain & Resdung Paling Mujarab




Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang menderita akibat gout, migrain, sakit sendi (athritis) dan resdung.

Dengan Rhizoplus, anda bebas daripada risiko kesan sampingan kerana ia diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan terbaik. Ia TIDAK mengandungi ubatan kimia atau dadah seperti mana ubatan yang lain.

Rhizoplus memberikan kelegaan segera kepada mereka yang menghidap gout, migrain dan resdung. Keberkesanannya boleh dirasai seawal tempoh 24 jam hingga seminggu selepas pengambilannya, bergantung kepada kadar metabolisme tubuh seseorang.


MAKLUMAT LANJUT, KLIK DISINI >> http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/penawar-gout-migrain-resdung.html










.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Dec 16, 2014 1:15 am

Kelas Menjahit Baju Kurung & Panduan Menghias Rumah Macam Hotel !

Klik mana-mana Kursus yang anda berminat dibawah...




1. Kelas Menjahit Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbajukurung



2. Kursus Memulakan Bisnes Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbizbajukurung

3. Kursus Memulakan Perniagaan Tudung -> http://q.gs/162639/kursusbiztudung







.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Dec 23, 2014 1:09 am

Cara Menghitamkan Rambut Uban (atau Botak) secara semulajadi dalam 10 Minit Sahaja?




Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda? Semuanya dek kerana UBAN.

Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

Tahukah anda? Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.
Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu). Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban tanpa mengunakan inai (Menghitamkan rambut mengunakan inai adalah HARAM) yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya akan menerangkan cara yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.



UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI ->> http://j.gs/162639/rawatanrambut









** Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

Tidakkah Anda Inginkan
Rambut Sebegini?



wow...


mmm...geramnya...

atau....macam Brother ni...




avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Dec 30, 2014 1:50 am

Ubat Tahan Lama - Untuk Lelaki bermasalah Ejakulasi Pramatang



Anda Malu Bukan Kepalang Kerana Kapal Karam Di Tengah Lautan? Adakah Dayung Anda Patah Sebelum Sampai Ke Tepian? Apakah Anda Tertekan Senjata Anda Kurang Efisien Untuk Bertarung? Anda mungkin ada segala-galanya, wang, harta, pangkat, Nama TETAPI...Adakah KEHIDUPAN MALAM anda benar-benar bahagia??? Tiada siapa yang tahu melainkan anda sahaja!!! Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…!


Pasangan anda sentiasa tidak puas hati dengan prestasi anda? Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.
Rasulullah SAW bersabda: “Apabila salah seorang di antara kamu menggauli isterinya hendaklah ia mengerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Maka apabila ia selesai janganlah ia cepat-cepat meninggalkan isterinya sehingga isterinya menyelesaikan hajatnya juga”.
Memang tidak boleh di nafikan lagi bahwa keluhan lemah syahwat adalah sebuah ketakutan bagi kaum Lelaki karena di situ akan menimbulkan banyak masalah dalam kehidupan berumah tangga sehingga pengobatan perlu anda peroleh secepat mungkin. Pengobatan yang tanpa menimbulkan kesan sampingan adalah sebuah pilihan bijak.

UNTUK CARA MENGATASI MASALAH INI , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/prematureejaculation










.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Jan 06, 2015 1:47 am

Kursus-Kursus Cara Membuat Duit Online PERCUMA ! :
1. Kursus jual buku dari Amazon ->> http://j.gs/162639/kursusamazon

2. Kursus Adsense (buat duit dari blog) ->> http://j.gs/162639/kursusadsense

3. Kursus Dropship (jual barang tanpa modal) ->> http://j.gs/162639/kursusdropship

4. Kursus Jual Barang dari China secara online ->> http://j.gs/162639/kursusjualbrgchina
5. Kursus Bekerja dari rumah untuk lelaki ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbiz
6. Kursus Bekerja dari rumah untuk wanita ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbizwanita

7. Kursus Affiliate (komisen eBook) ->> http://j.gs/162639/kursusaffiliate
....Lain-lain strategi buat duit online ->> http://j.gs/162639/ideacariduit





.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Moderator2 on Tue Jan 20, 2015 1:31 am

Jawatan Kosong (RM2000) Blogger dicari untuk menulis review website @ seluruh Malaysia


[URL="http://jobs.problogger.net/"]http://jobs.problogger.net[/URL] memerlukan Blogger untuk menulis review bagi Website / produk tertentu di seluruh Malaysia


Kelayakan:

- Mahir menulis review yang POSITIF ke atas produk/website
- Mempunyai blog dengan jumlah Pengunjung yang ramai
- Mempunyai akaun Paypal untuk kami bayar adalah satu kelebihan (akaun bank akan mengambil masa lebih lama)



Blogger akan dibayar RM120 ~ RM200 untuk menulis review keatas blog / website / produk / perniagaan, anda mungkin dikehendaki menulis antara 15 ~ 20 review sebulan.




**Tawaran ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.



Cara memohon:



1. Pilih mana-mana 1 website sample/contoh dibawah, dan tuliskan satu review Pro / positif yang menarik pengunjung untuk melawat website tersebut.
- [URL="http://oiim.co.nr/"]http://oiim.co.nr[/URL]
- [URL="http://mycambridge.co.nr/"]http://mycambridge.co.nr[/URL]
- [URL="http://fcpo.co.nr/"]http://fcpo.co.nr[/URL]
- [URL="http://bursacourse.com.nu/"]http://bursacourse.com.nu[/URL]
- [URL="http://klgoldshop.2ya.com/"]http://klgoldshop.2ya.com[/URL]
- [URL="http://englishtomalay.co.nr/"]http://englishtomalay.co.nr[/URL]
- [URL="http://kelisalai.co.vu/"]http://kelisalai.co.vu[/URL]
- [URL="http://biliksewa.co.vu/"]http://biliksewa.co.vu[/URL]
- [URL="http://mudah2u.co.vu/"]http://mudah2u.co.vu[/URL]
- [URL="http://carijodohclub.co.nr/"]http://carijodohclub.co.nr[/URL]


2. POST kan review tersebut kedalam blog anda.


3. Emelkan butir dibawah ke [EMAIL="Darren@problogger.net"]Darren@problogger.net[/EMAIL]
- Nama penuh anda
- Alamat url blog anda : (cth [URL="http://mycambridge.blogspot.com/"]http://mycambridge.blogspot.com[/URL])
- Alamat url POST (review untuk website di atas) : (cth http://mycambridge.blogspot.com/2015/01/kelas-bahasa-inggeris-untuk-kanak-kanak_11.html)
- No. Tel anda
- Cara untuk membayar anda: (Paypal / Maybank / CIMB / RHB / Bank Islam / Public Bank)


4. Kami akan menilai "Artikel Review" dalam POST tersebut di blog anda, anda akan dihantar OFFICIAL AGREEMENT sekiranya diterima.


5. Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklumbalas selepas 3 minggu menghantar email, itu bermakna permohonan anda tidak berjaya, atas sebab blog anda tidak cukup pengunjung atau Artikel Review anda tidak menepati standard yang kami cari.


*Semua keputusan adalah muktamad, sebarang rayuan tidak akan dilayan.




.
avatar
Moderator2
Ahli Setia
Ahli Setia

Posts : 837
Join date : 2014-04-28

Back to top Go down

Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum