Forum Rasmi #Selangor Webchat
Peringatan
Forum ini diklasifikasikan sebagai 18 sx+sg+pl :

( Seram + Ganas + Politik + Lucah) .

Dengan ini anda bersetuju dengan setiap peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan forum ini . Pihak pengurusan forum tidak akan dipersalahkan sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini.
Top posters
Moderator2 (803)
 
Greenday (397)
 
kalai (278)
 
arul (235)
 
AbG (224)
 
Eleena (206)
 
luna (173)
 
FairChild (150)
 
zairul (126)
 
sahak (98)
 

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Fri Jan 14, 2011 11:33 am
Statistics
We have 425 registered users
The newest registered user is ggarrenna

Our users have posted a total of 4490 messages in 414 subjects

PENTING! 18 Nov 2011

View previous topic View next topic Go down

PENTING! 18 Nov 2011

Post  simcard on Fri Nov 18, 2011 11:29 am

Saya dengan ini memohon pihak pengurusan #selangor untuk mengadakan gathering tahun ini atau awal tahun hadapan sebagai langkah permulaan mengubah atau mengembalikan #selangor seperti tahun tahun yang sudah. Dengan ini, saya bercadang gathering tersebut diadakan di kawasan yang sesuai seperti restaurant dengan ruang khas utk peserta gathering - untuk memudahkan perkenalan di adakan. Memandangkan ada user baru yang mungkin malu untuk berkenalan sekiranya gathering diadakan di sungai-sungai, laut pantai mahupun kolam ikan air tawar, saya rasakan adalah wajar untuk mengelakkan gathering kanak-kanak seperti di karaoke.

Perkara ini adalah serius, harap diberikan perhatian yang sewajarnya. Sekian terima kasih.

simcard
Ahli Rajin Sekejap
Ahli Rajin Sekejap

Posts : 66
Join date : 2009-08-14
Location : all arnd malaysia ,

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  FairChild on Fri Nov 18, 2011 12:51 pm

NOTED.... tapi ada jugak kemusykilan aku la kan.. dalam banyak banyak kali aku buat gath dan jugak kaw bertahun jadi op kat selangor ... SEINGAT INGAT AKU LA KAW TAK PERNAH DATANG GATH #SELANGOR PUN

_________________

Forum Avatars
avatar
FairChild
Webmaster
Webmaster

Posts : 150
Join date : 2009-07-22
Age : 39
Location : Bandar Baru Bangi

http://www.amuckteam.com

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  AbG on Fri Nov 18, 2011 3:29 pm

same ahhh... saye pon tak pernah join!! Razz
avatar
AbG
V.I.P #Selangor
V.I.P  #Selangor

Posts : 224
Join date : 2009-07-26
Location : in my own mind..

http://www.ter.com.my

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  azlan on Fri Nov 18, 2011 7:32 pm

[i][color=red][/colorwakakakakakaa]
avatar
azlan
Global Moderator
Global  Moderator

Posts : 29
Join date : 2011-11-10
Age : 32
Location : Dlm Kubur Oke!!

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  Greenday on Sat Nov 19, 2011 3:55 am

SAYA ADE PERNAH DTG SEKALI . kbai
avatar
Greenday
Global Moderator
Global  Moderator

Posts : 397
Join date : 2009-07-25
Location : Bukit Saujana, Johor

http://www.myspace.com/feruz

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  Human on Sat Nov 19, 2011 4:32 am

aku penah dtg ek..

Human
Forum Root Admin
Forum Root Admin

Posts : 9
Join date : 2009-07-25

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  simcard on Sat Nov 19, 2011 5:38 am

FairChild wrote:NOTED.... tapi ada jugak kemusykilan aku la kan.. dalam banyak banyak kali aku buat gath dan jugak kaw bertahun jadi op kat selangor ... SEINGAT INGAT AKU LA KAW TAK PERNAH DATANG GATH #SELANGOR PUN


AHA, aku faham kemusykilan kau tu. Selama bertaun2 kau buat gath memang aku tak pernah datang kecuali taun dua ribu berapa tah dulu dekat Mydina KLCC kot. Aku kerja luar kawasan KL, merata2 Malaysia & luar Malaysia so tarikh kalau tak kena memang la tak boleh datang. Dont worry Asam, aku dah tukar KL dah sekarang. U miss me? So sweet <3

simcard
Ahli Rajin Sekejap
Ahli Rajin Sekejap

Posts : 66
Join date : 2009-08-14
Location : all arnd malaysia ,

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  Greenday on Sat Nov 19, 2011 6:53 am

Hhahahaahhahaha so sweet pala pundekkk akakakakakakakakak ..
avatar
Greenday
Global Moderator
Global  Moderator

Posts : 397
Join date : 2009-07-25
Location : Bukit Saujana, Johor

http://www.myspace.com/feruz

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  sahak on Sat Nov 19, 2011 8:34 am

oh! suweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetnya~
avatar
sahak
Global Moderator
Global  Moderator

Posts : 98
Join date : 2011-11-08
Location : 24/7 on Net

Back to top Go down

ehe

Post  arul on Sat Nov 19, 2011 10:16 am

saya tak pernah or pernah. lupa la... Cool
avatar
arul
Global Moderator
Global  Moderator

Posts : 235
Join date : 2009-07-25
Age : 34
Location : Muar, Johor Darul Takzim

http://www.carisendiri.com

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  simcard on Sat Nov 19, 2011 3:32 pm

Where are you Asam? We all miss you Asam. Muah pls?

simcard
Ahli Rajin Sekejap
Ahli Rajin Sekejap

Posts : 66
Join date : 2009-08-14
Location : all arnd malaysia ,

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  AbG on Sat Nov 19, 2011 4:11 pm

yeahhh!!
avatar
AbG
V.I.P #Selangor
V.I.P  #Selangor

Posts : 224
Join date : 2009-07-26
Location : in my own mind..

http://www.ter.com.my

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  FairChild on Mon Nov 21, 2011 4:37 pm

simcard wrote:
FairChild wrote:NOTED.... tapi ada jugak kemusykilan aku la kan.. dalam banyak banyak kali aku buat gath dan jugak kaw bertahun jadi op kat selangor ... SEINGAT INGAT AKU LA KAW TAK PERNAH DATANG GATH #SELANGOR PUN


AHA, aku faham kemusykilan kau tu. Selama bertaun2 kau buat gath memang aku tak pernah datang kecuali taun dua ribu berapa tah dulu dekat Mydina KLCC kot. Aku kerja luar kawasan KL, merata2 Malaysia & luar Malaysia so tarikh kalau tak kena memang la tak boleh datang. Dont worry Asam, aku dah tukar KL dah sekarang. U miss me? So sweet <3


dan seingat ingat aku selama aku jadi founder aku tak pernah buat gath kat MYDINA OR WHAT SO EVER .... burger king jer pernah ....

_________________

Forum Avatars
avatar
FairChild
Webmaster
Webmaster

Posts : 150
Join date : 2009-07-22
Age : 39
Location : Bandar Baru Bangi

http://www.amuckteam.com

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  AbG on Mon Nov 21, 2011 5:23 pm

FairChild wrote:
simcard wrote:
FairChild wrote:NOTED.... tapi ada jugak kemusykilan aku la kan.. dalam banyak banyak kali aku buat gath dan jugak kaw bertahun jadi op kat selangor ... SEINGAT INGAT AKU LA KAW TAK PERNAH DATANG GATH #SELANGOR PUN


AHA, aku faham kemusykilan kau tu. Selama bertaun2 kau buat gath memang aku tak pernah datang kecuali taun dua ribu berapa tah dulu dekat Mydina KLCC kot. Aku kerja luar kawasan KL, merata2 Malaysia & luar Malaysia so tarikh kalau tak kena memang la tak boleh datang. Dont worry Asam, aku dah tukar KL dah sekarang. U miss me? So sweet <3


dan seingat ingat aku selama aku jadi founder aku tak pernah buat gath kat MYDINA OR WHAT SO EVER .... burger king jer pernah ....

dier pi gath tuh dalam mimpi, camne ko nk ingt..
avatar
AbG
V.I.P #Selangor
V.I.P  #Selangor

Posts : 224
Join date : 2009-07-26
Location : in my own mind..

http://www.ter.com.my

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  simcard on Wed Nov 23, 2011 3:22 pm

FairChild wrote:
simcard wrote:
FairChild wrote:NOTED.... tapi ada jugak kemusykilan aku la kan.. dalam banyak banyak kali aku buat gath dan jugak kaw bertahun jadi op kat selangor ... SEINGAT INGAT AKU LA KAW TAK PERNAH DATANG GATH #SELANGOR PUN


AHA, aku faham kemusykilan kau tu. Selama bertaun2 kau buat gath memang aku tak pernah datang kecuali taun dua ribu berapa tah dulu dekat Mydina KLCC kot. Aku kerja luar kawasan KL, merata2 Malaysia & luar Malaysia so tarikh kalau tak kena memang la tak boleh datang. Dont worry Asam, aku dah tukar KL dah sekarang. U miss me? So sweet <3


dan seingat ingat aku selama aku jadi founder aku tak pernah buat gath kat MYDINA OR WHAT SO EVER .... burger king jer pernah ....


Mungkin bukan takdir kita untuk bersama Asam.. Mungkin aku terlalu muda untuk ingat.. Maafkan aku Asam, aku janji takkan ulangi nya lagi..

simcard
Ahli Rajin Sekejap
Ahli Rajin Sekejap

Posts : 66
Join date : 2009-08-14
Location : all arnd malaysia ,

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  FairChild on Wed Nov 23, 2011 3:45 pm

KAW BOLEH PERGI MAMPOS

_________________

Forum Avatars
avatar
FairChild
Webmaster
Webmaster

Posts : 150
Join date : 2009-07-22
Age : 39
Location : Bandar Baru Bangi

http://www.amuckteam.com

Back to top Go down

heh

Post  Atans on Thu Nov 24, 2011 11:39 am

berderama btol.................

Atans
Ahli Kurang Upaya
Ahli Kurang Upaya

Posts : 7
Join date : 2011-11-08
Age : 34
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  AbG on Fri Nov 25, 2011 3:44 am

Atans wrote:berderama btol.................

itulah ponder kite yg melayan karenah tetamu Razz
avatar
AbG
V.I.P #Selangor
V.I.P  #Selangor

Posts : 224
Join date : 2009-07-26
Location : in my own mind..

http://www.ter.com.my

Back to top Go down

Re: PENTING! 18 Nov 2011

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum